Årsoppgjør Stavanger

Vi utarbeider ligningspapirer og årsoppgjør i Stavanger og Sandnes-området for alle selskapsformer. Ønsker du vår hjelp?

Vi hjelper alle typer selskaper med årsoppgjøret

Oversikten over et selskaps ferdige resultat i slutten av året, omtales som årsoppgjøret eller årsregnskap. Som et regnskapspliktig selskap er du pålagt å utarbeide et slikt oppgjør hvert år, og sende dette inn til Regnskapsregisteret. Er du et enkeltpersonforetak med færre en 20 årsverk i ansatte samt mindre enn 20 millioner norske kroner i eiendeler, slipper du derimot å sende inn årsoppgjør.

Gjennom våre systemer, får du full oversikt over den økonomiske situasjonen i din bedrift. Våre medarbeidere hjelper deg å utarbeide årsregnskap og årsberetning innenfor gjeldende lover og regler. Hos Jansson & Larsen Regnskap får du bistand fra våre dyktige rådgivere til å ha kontroll på dine regnskapstall.

Trenger du hjelpe med årsoppgjøret? Vi har kompetansen og erfaringen til å bistå deg!

5O5U9774_v2 1920
Årsoppgjør Stavanger

Hva er et årsoppgjør?

Et årsoppgjør inneholder viktig informasjon for deg og interessenter med en oversikt over virksomhetens offisielle regnskap og stilling i slutten av et regnskapsår. Det gir en oversikt over den økonomiske stillingen til en bedrift etter årets slutt. Det er regler og retningslinjer for hva et årsoppgjør skal inneholde; balanse, resultatregnskap og eventuell årsberetning. Dersom du leder eller eier et AS er du pliktet til å utarbeide offisielle regnskap for bedriften, samt årsrapport. Dette utgir totalt sett grunnlaget for årsoppgjøret.

Ved slutten av hvert år er det årsoppgjøret som bestemmer hvor mye en bedrift skal betale i skatt. Personlig skatt for enkeltpersonforetak regnes ut i forhold til årsoppgjøret. Aksjeselskap skal sende årsoppgjør til Brønnøysundregisteret. Det er gitt frister hvert år for når årsoppgjøret skal leveres som bedrifter må forholde seg til. Det er greit å være tidlig ute slik at du får tid til å rette opp eventuelle feil.

Trenger du hjelp med regnskapet? Vi hjelper deg gjerne!

Er du vår neste fornøyde kunde?

Vi er stolte over å ha en rekke fornøyde kunder, men er alltid på utkikk etter å
bistå flere med regnskapet. Er du på utkikk etter en regnskapsfører, ikke nøl med
å ta kontakt!