Økonomisk rådgivning Stavanger

Våre kompetente rådgivere bistår med økonomisk rådgivning innen alle regnskapsrelaterte områder.

Vi leier ut konsulenter til økonomisk rådgivning

Mange bedrifter bruker i dag mye unødvendig tid og ressurser på regnskap og økonomiske prosesser. Jansson & Larsen Regnskap har egne konsulenter som benyttes av bedrifter som ønsker strategisk omlegging av sine regnskap- og økonomiløsninger. Våre konsulenter analyserer hvordan bedriften utnytter sine ressurser i dag, og kommer med forslag til hvordan systemer og prosesser kan automatiseres og optimaliseres.

I mange sammenhenger kan det være meget gunstig å ha en sparringspartner på økonomiske problemstillinger. Uavhengig om økonomi er et området du selv føler deg kunnskapsrik på eller ei, er det å leie inn kompetansen til en økonomisk rådgiver noe man bør vurdere. Ofte kan dette gi deg et annet syn på ting, samtidig som du har en trygghet i at vedkommende er “up-to-date” når det kommer til lovgivende retningslinjer og krav.

Vi bistår blant annet med budsjettering, likviditetsstyring, etablering av selskap, kapitalnedsettelse, kapitalforhøyelse, fravalg revisjon, etc. Ved behov foretar vi også konkurrent- og markedsanalyser for økt lønnsomhet.

Våre råd skaper verdier. Ønsker du økonomisk rådgivning? Vi hjelper deg!

Konkurrent og markedsanalyser

Det er viktig å holde seg oppdatert på samfunnet, kundemasse og konkurranse for at bedriften skal drive lønnsomt og oppleve vekst. For å unngå at bedriften skal opphøre er det viktig å ha en oversikt og evne til å se hvilken retning selskapet går. Vi hjelper deg med å få innsikt i markedet, og rådfører deg til hvordan du skal drive bedriften mer lønnsomt.

Markedsanalysetjenester er av god nytte for de fleste bedrifter. Det gir deg forståelse for din posisjon, dine konkurrenter, dine kunder og ditt marked. På sikt er det stor sannsynlighet for at markedsundersøkelser kan øke lønnsomheten i bedriften.

Kontakt oss i dag for å vite mer om markedet du operere i.

Er du vår neste fornøyde kunde?

Vi er stolte over å ha en rekke fornøyde kunder, men er alltid på utkikk etter å
bistå flere med regnskapet. Er du på utkikk etter en regnskapsfører, ikke nøl med
å ta kontakt!