Økonomisk rådgivning

Våre kompetente rådgivere bistår med økonomisk rådgivning innen alle regnskapsrelaterte områder.

Ta kontakt

Vi leier ut konsulenter som hjelper din bedrift videre

Mange bedrifter bruker i dag mye unødvendig tid og ressurser på regnskap og økonomiske prosesser. Jansson & Larsen Regnskap har egne konsulenter som benyttes av bedrifter som ønsker strategisk omlegging av sine regnskap- og økonomiløsninger. Våre konsulenter analyserer hvordan bedriften utnytter sine ressurser i dag, og kommer med forslag til hvordan systemer og prosesser kan automatiseres og optimaliseres.

I mange sammenhenger kan det være meget gunstig å ha en sparringspartner på økonomiske problemstillinger. Uavhengig om økonomi er et området du selv føler deg kunnskapsrik på eller ei, er det å leie inn kompetansen til en økonomisk rådgiver noe man bør vurdere. Ofte kan dette gi deg et annet syn på ting, samtidig som du har en trygghet i at vedkommende er «up-to-date» når det kommer til lovgivende retningslinjer og krav.

Vi bistår blant annet med budsjettering, likviditetsstyring, etablering av selskap, kapitalnedsettelse, kapitalforhøyelse, fravalg revisjon, etc. Ved behov foretar vi også konkurrent- og markedsanalyser for økt lønnsomhet.

Våre råd skaper verdier. Ønsker du vår hjelp?

Kontakt oss
5O5U0405v2 1920

Er du vår neste fornøyde kunde?

Vi er stolte over å ha en rekke fornøyde kunder, men er alltid på utkikk etter å
bistå flere med regnskapet. Er du på utkikk etter en regnskapsfører, ikke nøl med
å ta kontakt!