Om oss

Jansson & Larsen Regnskap AS er et frittstående regnskapsbyrå med avdelinger i Stavanger og Sandnes. Selskapet ble etablert av Arne Larsen i 1977 og i dag består byrået over 30 ansatte, hvorav omtrent halvparten er autoriserte regnskapsførere. Flere av våre ansatte har siviløkonom-, revisor- og diplomøkonomutdannelse.

Om oss

Vi har lang og bred erfaring med regnskap og har oppdrag innen de fleste bransjer. Våre kunder er i hovedsak organisert som aksjeselskap, men kundemassen spenner også over selskapsformer som stiftelser, ANS/DA, enkeltpersonforetak og frivillige organisasjoner. Jansson & Larsen Regnskap legger vekt på det personlige, og våre kunder får en fast regnskapsfører å forholde seg til. Ved større og mer krevende oppdrag involveres flere regnskapsførere i et team, for å sikre spesialkompetanse innen ulike fagområder.

Hos oss står kvalitet, faglig dyktighet og høy servicegrad i fokus. Vi vektlegger å være proaktive mot våre kunder for å effektivisere økonomiske prosesser.

Vi har en jevnt økende kundemasse, der nye kunder hovedsakelig er blitt anbefalt av eksisterende forretningsforbindelse og revisjonsselskaper. Dette tar vi som en bekreftelse på at det er høy kvalitet på vårt arbeid. Byrået er medlem av Regnskap Norge, en profesjons- og bransjeforening for autoriserte regnskapsførere i Norge.

Lurer du på noe?

Vi er miljøfyrtårnsertifisert

Jansson & Larsen Regnskap AS er stolte over å være miljøfyrtårnsertifisert noe som er et kvalitetsstempel. Det innebærer at vi oppfyller strenge krav når det kommer til miljøvennlig materialbruk, gjenbruk og resirkulering, samt energisparing og reduksjon av reisevirksomhet som belaster miljøet.

Er du vår neste fornøyde kunde?

Vi er stolte over å ha en rekke fornøyde kunder, men er alltid på utkikk etter å
bistå flere med regnskapet. Er du på utkikk etter en regnskapsfører, ikke nøl med
å ta kontakt!