PowerOffice Go

Kutter timer i skyene

– Med fremtidens regnskap i lomma, har Byggmester Rygg & Myrland stålkontroll på kostnader. Skybasert system vokser i rekordfart.

Tekst/Grafikk: Creobox,
Foto: Julie Vold

– Jeg fører timer og reiseregninger rett på mobilen. Det er latterlig enkelt, sier tømrer Hjalmar Frederiksen. Han er i full gang med å sanere et bolighus på Sola for ubudne gnagere. Byggmester Rygg & Myrland håndterer store deler av forsikringsskadene i distriktet.

Ved hovedsetet på Åsen har eierne Trond Rygg og Ernst André Berge full oversikt over inntjening, kostnader og timebruk på alle lokasjoner – i sanntid. Skybasert regnskap har gjort hverdagen enklere.

– Tidligere hadde vi flere systemer å forholde oss til. Vi ser jo at det har krevd unødvendig mye ressurser. Nå er timer, kostnader, lønn og prosjektstyring samlet i ett system. Det gir veldig god oversikt, sier daglig leder Ernst André Berge.

Vi kan hjelpe deg med det du trenger!

Størst på forsikring: Byggmester Rygg & Myrland håndterer store deler av forsikringsskadene i distriktet.

FULL OVERSIKT
15 ansatte, 30 millioner kroner i årlig omsetning og et hundretalls prosjekter løpende til enhver tid, krever effektiv styring. I PowerOffice Go er timeregistrering, kostnadsoversikt og oppdatert regnskap kun et klikk unna. Med nytt, intuitivt regnskapssystem tar selskapet et stort skritt på veien mot mikromanagement.

– For tømmermenn som oss, er ikke tall det kjekkeste vi holder på med. Det blir fort tungvint å finne frem i avanserte systemer. Nå er regnskapet enkelt og brukervennlig. Det betyr mye i en travel arbeidsdag, sier Berge.

– Jeg har brukt mange forskjellige systemer gjennom årene. Dette er uten tvil det mest brukervennlige. Vi sparer mye tid på å bruke Poweroffice GO, forklarer Trond Rygg.

DOBLET VOLUM
Automatisk, enkelt, papirløst og brukervennlig. PowerOffice Go sikter skyhøyt. Med nettbasert regnskap spiller brukeren på lag med tallene.

Derfor har også Jansson & Larsen Regnskap (JLR) doblet volumet i PowerOffice Go de siste to månedene. Veksten fortsetter i høyt tempo, ifølge siviløkonom Ola Nygaard i JLR.

– Vi opplever svært stor etterspørsel. Med dette systemet kan brukeren gjøre mye selv. Det er fleksibelt og tidsbesparende, sier han.

Med nytt, intuitivt regnskapssystem tar selskapet et stort skritt på veien mot mikromanagement.

Vi er alltid tilgjengelig om du trenger hjelp

I skyene: Ernst André Berge (t.h.) og Trond Rygg har full oversikt med skybasert regnskap.

– Vi har stålkontroll på prosjektene. All informasjon er tilgjengelig i skyen. Da blir det også en del mindre telefoner til regnskapsføreren, sier Ernst André Berge og ler.

Når bilag registreres automatisk i skyen, frigjøres mye tid. Da kan regnskapsfører se bak tallene og tre inn i en mer rådgivende rolle.

– Den store befrielsen for oss som regnskapsfører er at vi fortsatt kan ta det fulle ansvaret for regnskapet. Med automatiserte prosesser kan vi konsentrere oss mer om å gi viktige råd til riktig tid. Det gir større marginer for kunden, sier Nygaard, som anbefaler PowerOffice Go til alle små og mellomstore bedrifter.

Vi har alltid hatt et veldig godt samarbeid med Jansson & Larsen Regnskap. De er ryddige og har full kontroll.

– Trond Rygg

MED REGNSKAPSFØREREN I RYGGEN
– Vi har alltid hatt et veldig godt samarbeid med Jansson & Larsen Regnskap. De er ryddige og har full kontroll. Det er uvurderlig hjelp for oss, sier Trond Rygg.

Han har jobbet tett med JLR siden 90-tallet. Da regnskapsføreren anbefalte skybasert system i fjor høst, var ikke duoen vond å overbevise.

Vi stoler på flinke folk. Vi brukte vel fem minutter på å bestemme oss, og har ikke angret. Det er et fantastisk bra system, slår Ernst André Berge fast.

Ved årsskiftet tok Byggmester Rygg & Myrland i bruk alle funksjoner i skyen. Når systemet sitter i fingrene, tror lederen det vil vise i bøkene.

– Vi er overbevist om at vi vil spare store kostnader. Dette er fremtiden, avslutter han.

Gratis prøveperiode

Ingen etableringskostnad – Ingen bindingstid