Regnskap i Stavanger- og Sandnes-området

Regnskap i Stavanger- og Sandnes-området

Vi fører regnskap i Stavanger og Sandnes på kundens egne system, eller i våre systemløsninger for alt fra enkeltpersonforetak til store bedrifter – du bestemmer.

Personlig regnskapsfører

Gode råd og oppfølging

Regnskap i Stavanger og Sandnes

Velger du å få hjelp av Jansson & Larsen vil du få bistand fra en autorisert regnskapsfører som etter ønske utfører oppdrag på din lokasjon, på deres egne systemer. Vi mener det er viktig å tilby denne muligheten, da det å integrere regnskapsføreren i bedriften din har flere positive sider ved seg. Blant annet er det enklere å holde en tettere dialog med andre ansatte i bedriften, om man faktisk er fysisk tilstede her. Vi mener også at denne løsningen gir et tettere og mer personlig forhold mellom oss og våre kunder. Om det ikke er ønskelig, behøver dere selvsagt ikke å ha vår regnskapsfører i deres lokaler – dette bestemmer dere helt selv.

Gjennom våre systemløsninger kan man blant annet enkelt administrere hverdagslige prosesser som å sende e-faktura og føre reiseregninger og utlegg. Vi har lang og bred erfaring innen området og har oppdrag innen de fleste bransjer. Kundene våre er hovedsakelig organisert som aksjeselskap, enkeltpersonforetak, NUF selskap, stiftelser, ANS/DA og frivillige organisasjoner. Å sette bort regnskapet ditt til oss gjør at du kan ha fullt fokus på det du kan best!

Trenger du eller din bedrift hjelp til regnskap i Stavanger, eller har andre spørsmål rundt våre tjenester?

regnskap-stavanger1
Regnskap i Stavanger

Flere systemer gir stor fleksibilitet

I Jansson og Larsen benytter vi oss av flere ulike regnskapssystemer. Noe av det første vi gjør når bedrifter tar kontakt med oss, er å identifisere hvilke systemer og løsninger som er best tilpasset vedkommende. Vi har opp igjennom årene utviklet en solid intern kompetanse på noen av de meste anerkjente systemene i regnskapsverden. Brukervennlighet og fleksibilitet er stikkord når det kommer til bruken av disse. Sammen kommer vi frem til den optimale løsningen for nettopp din bedrift.

Les gjerne mer om hvordan våre systemer har hjulpet eksisterende kunder!

Hva innebærer egentlig regnskap?

For mange bedriftseiere er regnskap og tall noe de ønsker å bruke minst mulig tid og energi på. Allikevel er det alltid greit å kunne de grunnleggende prinsippene rundt emnet.

Regnskapet i et selskap sees på som et hjelpemiddel for å vurdere den økonomiske situasjonen man befinner seg i. Inntekter, kostnader, eiendeler og gjeld inngår i dette. Enkelt forklart handler det om å vite hvor inntektene dine kommer fra, hvordan disse blir brukt og summen du sitter igjen med til slutt. De aller fleste selskaper og foretak er pliktig til å føre regnskap, og er du usikker på regler og retningslinjer rundt dette er det lurt å gå til anskaffelse av en ekstern regnskapsfører.

Regnskap Stavanger

Er du vår neste fornøyde kunde?

Vi er stolte over å ha en rekke fornøyde kunder, men er alltid på utkikk etter å
bistå flere med regnskapet. Er du på utkikk etter en regnskapsfører, ikke nøl med
å ta kontakt!