Regnskapsføring har aldri vært enklere

Regnskapsføring har aldri vært enklere.

Nå får du bedre oversikt, bedre råd og et system som alltid er på.

Likt som for verden ellers, har digitaliseringsvinden feid over også regnskapsbransjen de senere år. Digitaliseringen har gitt oss smartere systemer og nye, brukervennlige verktøy. Bedrifter har fått en enklere hverdag og bedre oversikt. Moderne regnskapsbyrå, som Jansson & Larsen Regnskap, bruker mer tid på rådgivning enn før.

 

Våre ansatte er best i det de gjør!

Rein Atle Ravndal forteller at Jansson & Larsen Regnskap har spart han for mye penger.

En som har kjent betydningen av de siste års endringer på kroppen, er Rein Atle Ravndal. Han er mangeårig tømmermann og takstmann, nå eier av sitt eget foretak. Ravndal er også kunde hos Leon Maudal, daglig leder ved Jansson & Larsen sitt nyetablerte Sandnes-kontor. Disse to herrene har kjent hverandre godt gjennom flere år, som gjør at smil og latter sitter løst når de møtes over en kaffekopp.

– Rein er en ganske typisk kunde for oss i Jansson & Larsen Regnskap. Fokusert drift, i en nisjebranse, orden i sysakene og lokalt eller nasjonalt nedslagsfelt kjennetegner mange av våre bedrifter. Ja, i tillegg til at de har en travel hverdag da, forteller Leon Maudal.

Krevende hverdager

– Det siste kan jeg bekrefte. En vanlig arbeidsdag består av alt fra kundebefaringer og gjennomgang av dokumenter, til skadetaksering, tilstandsrapporter, verditaksering av boliger og landbruk samt teknisk bistand innen oppføring av nybygg. Da er det ikke mye tid igjen til å føre regnskap, smiler Ravndal, som etablerte takseringsbedriften Detotakst AS i 2013.

 

Fra ensomt kaos til samarbeid og kontroll

Før i tiden ble Ravndal, som så mange bedriftseiere, selv sittende med hundrevis av papirer, kvitteringer og bilag som måtte ryddes opp i. En ting er all tiden arbeidet tok, verre var den manglende oversikten opphopningen førte til.

– Å skifte regnskapsfører til Jansson & Larsen Regnskap er noe av det smarteste jeg har gjort. Før satt jeg mye alene med regnskapet på kveldstid. Inn og ut av nettbanken, fakturerte og betalte, og alt tok lang tid. Systemet som Jansson & Larsen Regnskap bruker, PowerOffice Go, i kombinasjon med rådgivningen Leon gir meg, gjør at hverdagen min er skikkelig smooth. Når jeg spør han om noe, har Leon alltid et godt svar til meg. Rådene jeg får, gjør meg trygg på vegne av bedriften min, smiler Ravndal.

PowerOffice Go sparer tid og gir oversikt

Med mindre man selv er regnskapsfører, er sjansen stor for at du hater å føre regnskap. Softwaren PowerOffice Go har gjort tallføringen lett som en lek. Systemet er brukervennlig og lett å lære, ja en kan rett og slett si at det er tilnærmet idiotsikkert. Som bruker får man også integrasjon av det som trengs til å forenkle arbeidet, slik du ikke trenger å logge deg inn i flere portaler.

Alt samlet på en plattform

– Noe av det jeg liker best med PowerOffice Go er at jeg endelig har fått samlet alt som har å gjøre med penger inn og penger ut på ett sted. For eksempel er det nå ukesvis siden jeg var i nettbanken sist. Jeg trenger ikke det, fordi jeg finner saldooversikt og får betalt fakturaer direkte i PowerOffice Go. At regnskapet er oppdatert og tilgjengelig for meg 24/7, gir meg kjærkommen oversikt i en travel hverdag.

Vi har god kompetanse

Tid er penger

– Alle som driver egen business vet at tid spart er penger spart. Nå har ikke jeg regnet på hvor mange timer, eller kroner, Jansson & Larsen Regnskap har spart meg for, men at det er mange, det vet jeg. Et annet konkret eksempel på noe som før var manuelt og tidkrevende, men som nå går av seg selv, er at jeg også kan føre timene mine rett inn i PowerOffice Go-appen på mobilen, forteller Ravndal.

Jorden rundt med full kontroll

– Mange av våre kunder reiser mye med jobben, og liker å ta med seg jobben på ferie, sier Maudal hos Jansson & Larsen Regnskap. – Jeg jobber like gjerne i Sandnes som i Tromsø eller Kristiansand, og da er det greit å bruke et regnskapsprogram som sikrer tett kommunikasjon med regnskapsfører. Siden Poweroffice Go er skybasert, kan jeg jobbe hvor som helst. Jeg har til og med sittet i en seilbåt i Kroatia og jobbet, forteller Ravndal.

Kompetanse og forutsigbarhet

Ravndal er ikke bare en fremtidsrettet mann, han ser også lyst på fremtiden. – Ambisjonen min er alltid å bruke mest mulig tid på det jeg er best på, og det er profesjonell og trygg taksering for mine kunder. Da er det perfekt å ha alliert seg med den kompetansen som Jansson & Larsen Regnskap representerer. De sørger for at alt som har med regnskap å gjøre bare virker, avslutter Ravndal med et smil.