Jansson og Larsen Regnskap avdeling Sandnes

På displaybildet: I august 2019 etablerte vi oss sentralt i Sandnes, i tillegg til vårt Stavanger kontor i Løkkeveien. Ønsker du en Sandnes-basert regnskapsfører til å hjelpe deg med regnskap?

Ta kontakt

Din regnskapsfører i Sandnes

Trenger du hjelp med regnskap i Sandnes?

En stadig økende oppdragsmengde har ført til at vi med glede kan tilby våre eksisterende og nye kunder en lokal avdeling i hjertet av Sandnes. Vi er stolte over å ønske våre kunder velkommen til Rådhusgata 3 i Havnespeilet, i flotte og moderne lokaler. Er du basert i Sandnes, og trenger bistand til regnskapet? Da vil vi gjerne være til hjelp!

Kontakt oss

En personlig aktør på regnskap

I over 40 år har Jansson og Larsen Regnskap hjulpet selskap i regionen med regnskapet. Vi ser på oss selv som et personlig regnskapsbyrå, med fokus på å skape relasjoner til våre kunder. Dette følger vi opp gjennom å blant annet tilby en fast og personlig regnskapsfører til våre kunder. Slik skaper vi bedre samhandling og dialog mellom oss som byrå, og deg som kunde. Dette ser vi på som en suksessformel for å bygge positive relasjoner, som videre skaper fornøyde kunder.

Våre ansatte
sandeskontor_dagligleder

Er du vår neste fornøyde kunde?

Vi er stolte over å ha en rekke fornøyde kunder, men er alltid på utkikk etter å
bistå flere med regnskapet. Er du på utkikk etter en regnskapsfører, ikke nøl med
å ta kontakt!