Tripletex

Ikke nøl med å kontakte oss dersom det er noe
du lurer på i forbindelse med Tripletex.

Tripletex og Jansson & Larsen forenkler hverdagen for små og større bedrifter

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi der vi samarbeider basert på din bedrifts behov.

tripletex

Kundene våre ønsker å ha regnskapet tilgjengelig både på nett og på mobil. Tripletex er et skybasert system som muliggjør det i tillegg til en rekke integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å oppfylle din bedrifts behov. Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn og prosjektstyring er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektrikere og rørleggere.

Les mer på www.tripletex.no

Tripletex

Fire grunner til å velge Tripletex

1: Du kommer i gang på minutter
Tripletex er økonomisystemet alle forstår, uansett bakgrunn. Nedlastinger og installasjoner hører fortiden til. Logg inn via nettleseren din, og du er i gang. Du sender din første faktura i løpet av minutter!

2: Du har tilgang overalt
Er du mye på farten? Med Tripletex har du regnskapstilgang der du har internettilgang. Det betyr at du kan du få gjort det du skal, der du er – enten du vil bruke PC, tablet eller mobil.

3: Det er tilpasset dine behov
Fra enkeltpersonforetak til store konserner og organisasjoner. Tripletex kan tilpasses ulike behov, og kan enkelt skaleres og tilpasses når behovene endrer seg.

4: Smarte løsninger sparer tid
Kvitt deg med prosesser som er tidkrevende og krever mye manuelt arbeid. Prøv tidsbesparende løsninger som automatisk bankavstemming, faktura- tolk, kjøregodtgjørelser og reiseregninger med oppslag mot karttjenester.

Sømløst samarbeid med regnskapsfører

Tradisjonelt sett har regnskapsførere og kunder samarbeidet lite om regnskapsføring. Ofte har ikke kunden engang hatt tilgang til systemet, og dermed gått glipp av en viktig mulighet til å kontrollere og analysere egne data.

Med Tripletex, derimot, vil vi sammen sette opp en enkel rollefordeling mellom dere som kunde og oss som regnskapsfører, og jobbe sammen i systemet. På denne måten kan vi definere grensene for samarbeidet basert på din bedrifts behov.

Bytte til Tripletex? Ta kontakt med oss.

Har du spørsmål om Tripletex eller er nysgjerrig på om løsningene passer behovene til din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Avdeling Stavanger

Hanne Sletten
Tlf: 997 66 662
E-post: hanne.sletten@jlr.no

Avdeling Sandnes

Leon Maudal
Tlf: 918 63 862
E-post: leon.maudal@jlr.no

poweroffice go

Er du vår neste fornøyde kunde?

Vi er stolte over å ha en rekke fornøyde kunder, men er alltid på utkikk etter å
bistå flere med regnskapet. Er du på utkikk etter en regnskapsfører, ikke nøl med
å ta kontakt!