Jansson og Larsen regnskapsfører i Sandnes

I august 2019 etablerte vi oss sentralt i Sandnes, i tillegg til vårt Stavanger kontor i Løkkeveien. Ønsker du en Sandnes-basert regnskapsfører til å hjelpe deg med regnskap?

Din regnskapsfører i Sandnes

Trenger du hjelp med regnskap i Sandnes?

En stadig økende oppdragsmengde har ført til at vi med glede kan tilby våre eksisterende og nye kunder en lokal avdeling i hjertet av Sandnes. Vi er stolte over å ønske våre kunder velkommen til Rådhusgata 3 i Havnespeilet, i flotte og moderne lokaler. Er du basert i Sandnes, og trenger bistand til regnskapet? Da vil vi gjerne være til hjelp!

En personlig aktør på regnskap

I over 40 år har Jansson og Larsen Regnskap hjulpet selskap i regionen med regnskapet. Vi ser på oss selv som et personlig regnskapsbyrå, med fokus på å skape relasjoner til våre kunder. Dette følger vi opp gjennom å blant annet tilby en fast og personlig regnskapsfører til våre kunder. Slik skaper vi bedre samhandling og dialog mellom oss som byrå, og deg som kunde. Dette ser vi på som en suksessformel for å bygge positive relasjoner, som videre skaper fornøyde kunder.

Regnskapsfører sandnes

Autorisert regnskapsfører i Sandnes

Jansson & Larsen Regnskap bistår med autoriserte regnskapsførere med lang og bred erfaring innen området. Vi utfører etter ønske oppdrag på din arbeidsplass, med våre egne systemer. Det er positive sider ved å integrere regnskapsføreren på din arbeidsplass; blant annet blir forholdet mer personlig og dialogen tettere. Det er selvfølgelig opp til dere om regnskapsføreren utfører oppdrag på din lokasjon. Få fullt fokus på det du kan best, og la oss ta ansvar for regnskapet! Vi har bred og lang erfaring som regnskapsfører og har utført oppdrag innen flere bransjer.

Les mer om hvordan våre systemer har hjulpet eksisterende kunder!

Trenger du regnskapsfører i Sandnes-området? Vi hjelper deg gjerne.

Er du vår neste fornøyde kunde?

Vi er stolte over å ha en rekke fornøyde kunder, men er alltid på utkikk etter å
bistå flere med regnskapet. Er du på utkikk etter en regnskapsfører, ikke nøl med
å ta kontakt!