Jansson og Larsen regnskapsfører i Stavanger

Vårt firma har holdt til i Stavanger helt siden 1977. Er du på jakt etter en regnskapsfører i Stavanger-området?

Din regnskapsfører i Stavanger

Trenger du noen til å hjelpe deg med regnskap?

Vår Stavanger avdeling ble etablert tilbake i 1977 av Arne Larsen. Siden den gang har det gått slag i slag, og vi har opplevd en stor intern utvikling. I dag er har vi hovedkontor i Løkkeveien sentralt i Stavanger, i tillegg til vår nyetablerte avdeling i Sandnes. Om du er på jakt etter noen som kan hjelpe deg med alt innen regnskap, står vi klare for å bistå deg.

En personlig regnskapsfører

Jansson og Larsen Regskap kan hjelpe deg på alle områder innen regnskap og revisjon. Samtidig har vi bevisst lagt stort fokus på å fremstå personlige i vår kundebehandling. For å støtte opp om dette, får alle våre kunder en fast regnskapsfører å forholde seg til. Dette fører til en tett og god dialog mellom oss som byrå, og deg som oppdragsgiver. Ved større oppdrag har vi selvfølgelig muligheten til å utvide vårt team med flere medarbidere, som alle har sine kompetansefelt.

Regnskapsfører Stavanger
Årsoppgjør Stavanger

Autorisert regnskapsfører i Stavanger

Velger du Jansson & Larsen Regnskap som ditt regnskapsbyrå bistår vi med autoriserte regnskapsførere med lang og bred erfaring. Vi utfører etter ønske oppdrag på din lokasjon, på deres egne systemer. Det er flere positive sider ved å integrere regnskapsføreren i bedriften; blant annet blir dialogen tettere og forholdet mer personlig. Om regnskapsføreren utfører oppdrag på din lokasjon er selvfølgelig opp til dere. Få fullt fokus på det du kan best, og la oss ta ansvar for regnskapet!

Vi har sterk kompetanse og lang erfaring med regnskap og har utført oppdrag innen de fleste bransjer. Les mer om hvordan våre systemer har hjulpet eksisterende kunder!

Trenger du regnskapsfører i Stavanger-området? Vi hjelper deg gjerne.

Er du vår neste fornøyde kunde?

Vi er stolte over å ha en rekke fornøyde kunder, men er alltid på utkikk etter å
bistå flere med regnskapet. Er du på utkikk etter en regnskapsfører, ikke nøl med
å ta kontakt!